Definita cuvantului suspenda
SUSPENDÁ vb. tr. 1. a atârna; a suspensiona. 2. (fig.) a întrerupe, a amâna, a opri temporar o activitate. ◊ (jur.) a opri cursul judecății, al executării sau al urmăririi penale. 3. (fig.) a interzice, a suprima (temporar). (< fr. suspendre, lat. suspendere)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu suspenda
DECONSOLIDÁ, deconsolidez, vb. I. Tranz. A face ca ceva să-și piardă soliditatea, rezistența. – Din fr. déconsolider. Vezi definitia »
BENDA, numele unor muzicieni cehi. Mai importanți: 1. František B. (1709-1786), violonist virtuoz, dirijor și autor de muzică instrumentală. 2. Jiři Antonin B. (1722-1795), compozitor de melodrame, muzică de scenă, mise, cantate și lucrări instrumentale. Frate cu B. (1). Vezi definitia »
ZBURDÁ, zburd, vb. I. Intranz. A sălta, a alerga sprinten încoace și încolo; a se zbengui, a se juca cu voioșie; a se ține de nebunii, a se arăta lipsit de seriozitate. ◊ Expr. A-i zburda (cuiva) inima = a fi foarte vesel; a avea chef de petreceri. – Et. nec. Vezi definitia »
OBIDÁ vb. I. v. obidi. Vezi definitia »
DEZARONDÁ vb. tr. a desface, a împărți o unitate agricolă, în vederea creării de noi unități. (< dez- + aronda) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z