Definita cuvantului sweet
SWEET SUIT/ I. adj. inv. dulce, dulceag. II. s. n. (muz.) interpretare sentimentală, în care melodia este evidențiată în dauna elementelor de ritm și armonie. (< engl. sweet)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu sweet
ANALFABÉT, -Ă, analfabeți, -te, s. m. și f. (Adesea adjectival) Persoană care nu știe să scrie și să citească. – Fr. analphabète (lat. lit. analphabetus). Vezi definitia »
EPITÉT s. n. figură de stil constând în alăturarea unui cuvânt de un altul pentru a-l lămuri, a-l determina cât mai nuanțat. ◊ calificativ. (< fr. épithète, lat. epithetum, gr. epitheton) Vezi definitia »
FORMERÉT s.n. (Arhit.) Arc de ancadrament longitudinal, paralel cu axa bolții, inserat într-un zid lateral. [< fr. formeret]. Vezi definitia »
ELECTRÉT s.m. Material dielectric care prezintă la temperatura obișnuită polarizație electrică permanentă, fără să fie deformat. [< fr. électrète]. Vezi definitia »
ÓFSET, ofseturi, s. n. Procedeu de reproducere și de multiplicare a tipăriturilor cu ajutorul formelor de tipar plane din metal, la care hârtia nu ajunge în contact cu clișeul metalic, ci cu un cilindru de cauciuc care preia imaginea de pe forma de tipar și o aplică pe hârtie. – Din fr. offset. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z