Definita cuvantului switch
SWITCH SVITCI/ s. n. modalitate de plată a importului de mărfuri, utilizată în cazul în care debitorului îi lipsesc mijloacele de plată. (< engl. switch)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu switch
AUER VON WELSBACH [áuər fon vélsbah], Carl baron von (1858-1929), chimist austriac. Prof. univ. la Viena. A separat elementele praseodim și neodim. A inventat sita incandescentă pentru lămpile cu gaz care-i poartă numele. Vezi definitia »
BUSCH [buș], Wilhelm (1832-1908), desenator, pictor și poet german. Cicluri de desene umoristice, însoțite de versuri satirice („Max și Moritz”, „Plici și Plum”). Vezi definitia »
BRANDSCH [brantʃ] Rudolf (1880-1953, n. Mediaș), om politic sas din Transilvania. Unul dintre inițiatorii Adunării Naționale a sașilor de la Mediaș (27 dec. 1918), care a aderat la hotărîrile Adunării Naționale de la Alba Iulia (1 dec. 1918). Vezi definitia »
KITSCH CHICI/ s. n. creație de nivel scăzut, artă de prost gust, pseudoartă. ◊ reproducere, copiere pe scară industrială a unor opere artistice, multiplicate și valorificate comercial; obiect de proastă calitate. (< germ. Kitsch) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z