Definita cuvantului șvaițer
ȘVÁIȚER s. n. varietate de brânză fină, fermentată, care prezintă goluri mari în masa ei. (< germ. Schweizer/Käse/)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu șvaițer
marchiér s. m. (pl. marchieri) Vezi definitia »
SEZONIÉR, -Ă adj. Care ține de un anumit sezon; de sezon; sezonal. ♦ Muncitor sezonier = muncitor angajat pentru anumite munci legate de sezon. ♦ Potrivit pentru un anumit sezon. [Pron. -ni-er. / < fr. saisonnier]. Vezi definitia »
PIONIÉR s.m. și f. 1. Militar dintr-o unitate de geniu care lucrează la terasamente, la minări etc. 2. Persoană care desțelenește și cultivă un ținut virgin, punând bazele unei vieți civilizate în acea regiune. 3. (Fig.) Militant pentru o cauză, pentru o idee nouă, exponent al unei concepții noi; deschizător de drumuri noi în știință, în tehnică etc. 4. (În trecut) Membru al organizației de masă a tineretului școlar care îngloba elevi între 9 și 14 ani și îi educa în spiritul concepției marxist-leniniste. [Pron. pi-o-ni-er. / fr. pionnier, rus. pioner]. Vezi definitia »
SEMIBURSÍER, -Ă adj., s. m. f. (elev, student) care primește doar o parte din cuantumul unei burse integrale. (< semi- + bursier) Vezi definitia »
CÓCKER s.m. Rasă de câini de vânătoare cu părul și cu urechile foarte lungi. [Scris și cocher. / < engl. cocker]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z