Definita cuvantului tambura
TAMBURÁ vb. I. tr. a lustrui suprafața pieselor cu un abraziv. II. intr. a bate în tobă; (p. ext.) a bate ușor și ritmic în ceva; a tamburina. (< it. tamburare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu tambura
concurá (-réz, -át), vb.1. A coincide. – 2. A participa la un concurs. – 3. A-și face concurență. Var. (înv.) concurge. Lat. concurrere, fr. concourir; var. a fost asimilată artificial, cu a curge.Der. concurent, s. m.; concurență, s. f.; concurs, s. n., din fr. concours. Vezi definitia »
RECARBURÁ vb. I. tr. A mări procentul de carbon al unui oțel în timpul fabricării când acesta a pierdut carbon sub limita prescrisă. [< fr. recarburer]. Vezi definitia »
CANBERRA [kænbərə], cap. federală a Australiei, situată în SE țării, pe Molonglo, formînd un terit. federal (2,4 mii km2); 273 mii loc. (1988, cu suburbiile). Aeroport internațional. Nod de comunicații. Ind. alim., mat. de constr., poligrafică. Construită începînd cu 1913, a devenit, oficial, în 1927 capitala țării. Universitate. Acad. de științe. Vezi definitia »
DILACERÁ vb. I. tr. A sfâșia în bucăți, a fărâmița. ♦ (Med.) A smulge cu violență (un țesut). [< fr. dilacérer, cf. lat. dilacerare]. Vezi definitia »
CUPRÁ vb. I. tr. A acoperi pe cale electrolitică suprafața obiectelor de lemn, de ipsos etc. cu un strat subțire de cupru. [Cf. fr. cuprer]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z