Definita cuvantului taxă
-TÁXĂ2 elem. tax(o)-.

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu taxă
LIGATÚRĂ s. f. 1. legare cu un fir de ață ori de catgut a unui vas sangvin sau organ tubular; firul însuși. 2. (poligr.) semn grafic care conține mai multe litere; logotip. 3. (în notația muzicală vocală) grup de note legate printr-o linie care se referă la o singură silabă. (< fr. ligature, lat. ligatura) Vezi definitia »
ASAMBLÉZĂ s.f. (Electr.) Mașină de înfuniat cabluri. [Var. asambleuză s.f. (pron. -blö-) / < fr. assembleuse]. Vezi definitia »
Vă rugăm insistent să trimiteți numai definiții din sursele acceptate. Nu putem accepta definiții provenite din opinia dumneavoastră personală. Aceasta ar duce la scăderea credibilității DEX online sau ar putea omite sensuri secundare ale cuvântului. Vă rugăm să respectați pe cât posibil instrucțiunile de formatare, în special simbolurile diacritice. Dacă efortul necesar corectării definiției pe care ne-o trimiteți este mai mare decât tastarea ei de la zero, bunăvoința dumneavoastră este irosită. Definițiile care nu se conformează acestor rugăminți vor fi respinse. Întrucât numărul de voluntari a crescut considerabil în ultima vreme, regretăm că nu putem garanta un răspuns individual. Vezi definitia »
BUVÉTĂ s. f. loc unde se beau ape minerale într-o stațiune balneară. (< fr. buvette) Vezi definitia »
PIUNÉZĂ s. f. cuișor cu o floare foarte mare la un cap, pentru fixat desene, planșe. (< fr. punaise) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z