Definita cuvantului teleimprimator
TELEIMPRIMATÓR s. n. aparat telegrafic cu care se transmit și se recepționează comunicări, texte etc. în literele alfabetului obișnuit; telescriptor, teletip (1). (după fr. téléimprimeur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu teleimprimator
RAFINATÓR s.n. 1. Vas metalic folosit la rafinarea produselor petroliere. 2. Rafinor. [Cf. it. raffinatore]. Vezi definitia »
DÂMBUȘÓR, dâmbușoare, s. n. Dâmbuleț. – Dâmb + suf. -ușor. Vezi definitia »
RADIOPROTECTÓR, -OÁRE, radioprotectori, -oare, adj., s. f. 1. Adj. Care protejează de acțiunea nocivă a unor radiații. 2. S. f. (În sintagma) Radioprotectoare chimică = substanță chimică neutralizantă, în anumite limite, a efectului energiei radiante asupra organismului. [Pr.: -di-o-] – Din fr. radioprotecteur. Vezi definitia »
OZONIZÓR s.n. Aparat pentru prepararea ozonului din oxigen pur sau din oxigenul din aer; ozonizator. [Cf. fr. ozoniseur]. Vezi definitia »
VIZÓR, vizoare, s. n. Dispozitiv la un aparat sau la un instrument optic care permite delimitarea după necesitate a câmpului vizual și a liniei de vizare sau citirea indicațiilor de pe o scară gradată. ♦ Vizetă. ♦ (La pl.) Ochelarii măștilor de gaze. – Din fr. viseur. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z