Definita cuvantului toarcian
TOARCIÁN, -Ă adj., s. n. (din) etajul jurasicului interior (lias). (< fr. toarcien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu toarcian
EROTOMÁN, -Ă adj., s.m. și f. Obsedat sexual. [< fr. érotomane]. Vezi definitia »
PERUÁN, -Ă, peruani, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Perú-lui sau care este originară de acolo; peruvian. 2. Adj. Care aparține Perului sau peruanilor (1), privitor la Peru sau la peruani; originar, provenit din Peru; peruvian. [Pr.: -ru-an] – Perú (n. pr.) + suf. -an. Cf. sp. peruano. Vezi definitia »
PAVIÁN, paviani, s. m. (La pl.) Gen de maimuțe africane cu botul alungit ca de câine și cu corpul acoperit cu păr lung și rar (Pavio); (și la sg.) maimuță care face parte din acest gen. [Pr.: -vi-an] – Din germ. Pavian. Vezi definitia »
NEOCOMIÁN s.n. (Geol.) Denumire veche a cretacicului inferior. // adj. Care aparține acestei epoci. [Pron. -mi-an. / < fr. néocomien]. Vezi definitia »
CHILIÁN, -Ă, chilieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a statului Chile sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține chilienilor (1) ori statului Chile, privitor la chilieni sau la statul Chile. [Pr.: -li-anVar.: cilián, -ă s. m. și f., adj.] – Chile (n. pr.) + suf. -ean. Cf. fr. Chiliens. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z