Definita cuvantului toric
TORÍC, -Ă adj. în formă de tor1 (2). (< fr. torique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu toric
NAÚTIC, -Ă, nautici, -ce, adj., s. f. 1. Adj. Care servește la navigație, privitor la navigație. ♦ (Despre sporturi) Care se practică pe apă. 2. S. f. Știința și tehnica de a conduce o navă (1). [Pr.: na-u-] – Din lat. nauticus, it. nautice. Vezi definitia »
ELECTROTÉHNIC, -Ă, electrotehnici, -ce, s. f., adj. 1. S. f. Ramură a științei care studiază fenomenele electrice și magnetice din punctul de vedere al aplicăriilor în tehnică. ♦ Ramură a tehnicii care se ocupă cu aplicațiile fenomenelor electrice și magnetice, precum și cu proiectarea, construcția și exploatarea utilajului respectiv. 2. Adj. Care aparține electrotehnicii (1), privitor la aplicarea tehnică a fenomenelor electrice și magnetice. – Din fr. électrotechnique. Vezi definitia »
ANTIPRURÍTIC, -Ă adj., s. n. (medicament) împotriva pruritului. (< engl. antipruritic) Vezi definitia »
PĂDURÁTIC, -Ă, păduratici, -ce, adj. 1. Care crește sau trăiește în pădure; pădureț, sălbatic. 2. Acoperit cu păduri; păduros, împădurit. – Pădure + suf. -atic. Vezi definitia »
HIALURÓNIC adj. acid ~ = glucidă compusă, hialină și vâscoasă, substanța amorfă a țesutului conjunctiv. (< fr. hyaluronique) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z