Definita cuvantului trior
TRIÓR s. n. 1. mașină agricolă cu un cilindru care, prin rotire, separă semințele de impurități. 2. dispozitiv pentru separarea, după dimensiuni, a materialelor granulare. (< fr. trieur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu trior
RECUPERATÓR2, -OÁRE I. adj. care recuperează: recuperatoriu. II. s. n. 1. sistem tehnic cu care se recuperează deșeurile de materiale sau energia care se pierde în mod obișnuit. 2. subansamblu al unei guri de foc de artilerie care readuce părțile reculante în poziția inițială. 3. preîncălzitor de aer pentru cuptoare industriale. (< fr. récupérateur) Vezi definitia »
STERILIZATÓR, -OÁRE, sterilizatori, -oare, subst. 1. S. m. și f. Persoană specializată în operațiile de sterilizare. 2. S. n. Aparat pentru sterilizarea, cu ajutorul căldurii, a instrumentelor chirurgicale, a pansamentelor etc. – Din fr. stérilisateur. Vezi definitia »
BRONHOCONSTRICTÓR, -OÁRE adj., s.n. (Substanță) care produce bronhoconstricție. [< fr. bronchoconstricteur]. Vezi definitia »
PREFAȚATÓR, -OÁRE s. m. f. autor de prefețe. (< prefața + -tor) Vezi definitia »
ÍNDOOR, -Ă adj., adv. (Despre competițiile sportive) Care se defășoară în sală, pe teren acoperit; de interior, în interior. [< engl. indoor]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z