Definita cuvantului trocanter
TROCANTÉR s. n. 1. parte a femurului de care se leagă mușchii coapsei. 2. al doilea segment de la picioarele insectelor. (< fr. trochanter)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu trocanter
ARGELANDER [árghelandər], Friedrich Wilhelm (1799-1875), astronom german. A studiat stelele variabile și a întocmit un catalog și un atlas cu c. 300.000 de stele din emisfera boreală. Vezi definitia »
CERIFÉR1, -Ă adj. (despre glandele albinelor sau despre vegetale) care produce ceară; cerigen. (< fr. cérifère) Vezi definitia »
metacaracter (metacharacter). Caracter cu semnificație specială. Pentru a fi folosite, metacaracterele trebuie citate (quote, în limba engleză), prin plasarea caracterului backslash („\”) înaintea fiecăruia dintre ele. Metacaracterele pot fi utilizate în diverse scopuri; astfel, în expresiile regulate sunt folosite pentru alcătuirea unor construcții, cu rolul de a identifica anumite secvențe de caractere într-un text. De exemplu, caracterul „ Vezi definitia »
CACAOTIÉR s.m. Arbore de cacao. [< fr. cacaotière]. Vezi definitia »
TRIMÉR, -Ă adj. 1. (Bot.) Care este divizat în trei părți dispuse în triunghi echilateral. 2. (Chim.) Polimer cu greutatea moleculară egală cu triplul greutății moleculare a monomerului polimerizat. [< fr. trimère]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z