Definita cuvantului trocanter
TROCANTÉR s. n. 1. parte a femurului de care se leagă mușchii coapsei. 2. al doilea segment de la picioarele insectelor. (< fr. trochanter)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu trocanter
VELIÉR, veliere, s. n. (Rar) Corabie. – Din it. veliero. Vezi definitia »
CASIÉR, -Ă s.m. și f. Persoană care îngrijește de operațiile de casă și de casa de bani într-o întreprindere, într-o instituție etc. [Pron. -si-er. / cf. fr. cassier, it. cassiere]. Vezi definitia »
SOMNIFÉR, -Ă adj., s.n. (Substanță) care provoacă somnul; soporific. [< fr. somnifère, cf. lat. somnus – somn, ferre – a aduce, a purta]. Vezi definitia »
FOXTERIÉR s.m. Câine de casă, puternic, cu urechile scurte și cu picioarele drepte, bun vânător de șoareci; fox. [Pron. -ri-er. / < fr. fox-terrier]. Vezi definitia »
RUTIÉR, -Ă, rutieri, -e, adj. Care ține de drumuri și șosele, privitor la drumuri și șosele, care se referă la transportul pe șosele. ◊ Transport rutier = transport care se face pe șosele. Tractor rutier = tractor cu remorcă, prevăzut cu roți cu cauciuc și servind la transporturi. Mașină rutieră (și substantivat, n.) = mașină folosită la construirea șoselelor. [Pr.: -ti-er] – Din fr. routier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z