Definita cuvantului vagonet
VAGONÉT s. n. vagon mic care circulă pe o cale ferată îngustă (la lucrări forestiere sau în fabrici, pe șantiere etc.). (< fr. wagonnet)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vagonet
APOLOGÉT s. m. 1. cel care laudă cu un zel excesiv o persoană, o idee etc.; apologist. 2. autor de apologii (2). (< germ. Apologet) Vezi definitia »
necumét, -eátă, adj. (înv.) fără curaj, timid, fricos; nesigur, nehotărât. Vezi definitia »
GALÉT s. m. 1. fragment mic de rocă, piatră, cu muchiile rotunjite de acțiunea mării sau a torenților. 2. rolă metalică montată între două piese în mișcare, pentru a le micșora frecarea. ◊ piesă la mașina de filat mătase artificială care întinde firul la ieșirea din baia de filare. 3. element de tranformator electric, de forma unui inel, cu mai multe spire de înfășurare. 4. secțiune a unui comutator rotativ. (< fr. galet) Vezi definitia »
cléștet s.n. (înv.) încleștare. Vezi definitia »
INTERNET (International Network), rețea internațională de calculatoare (peste 80 de țări), formată prin interconectarea rețelelor locale (Local Area Network – LAN) și globale (Wide Area Network – WAN) independente (particulare, comerciale, academice sau guvernamentale), destinată să faciliteze schimbul de date și de informații în diverse domenii (al poștei electronice etc.). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z