Definita cuvantului vasoconstrictor
VASOCONSTRICTÓR, -OÁRE adj., s. n. (medicament) care provoacă vasoconstricție. (< fr. vaso-constricteur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vasoconstrictor
PRORÉCTOR s.m. Locțiitor al unui rector. [Cf. engl. prorector]. Vezi definitia »
CVADRICOLÓR, -Ă adj. Care are patru culori. [Var. cuadricolor, -ă adj. / < fr. quadricolore, cf. lat. quadri- – patru + color – culoare]. Vezi definitia »
GRESÓR s.n. Dispozitiv care se folosește la gresarea pieselor în frecare ale unui mecanism. // s.m. Muncitor care efectuează operații de gresare. [Cf. fr. graisseur]. Vezi definitia »
APĂRĂTÓR, -OÁRE, apărători, -oare, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care apără, protejează. 2. S. m. și f. Persoană care apără sau sprijină ceva sau pe cineva. ♦ Persoană care apără cauza cuiva în fața justiției. 3. Dispozitiv din bare, în formă de grătar montat în fața locomotivei, pentru a înlătura obstacolele de pe linie. – Din apăra + suf. -(ă)tor. Vezi definitia »
TENÓR, tenori, s. m. 1. Cea mai înaltă voce bărbătească; cântăreț care are o astfel de voce. ◊ Tenor dramatic = voce de tenor cu un timbru asemănător baritonului; cântăreț cu o astfel de voce. 2. Categorie de instrumente de suflat cu registrul cel mai înalt. – Din fr. ténor, it. tenore. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z