Definita cuvantului voiaja
VOIAJÁ vb. intr. a călători. (< fr. voyager)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu voiaja
AVANTAJÁ, avantajez, vb. I. Tranz. A acorda cuiva un avantaj. ♦ A scoate în relief calitățile fizice ale cuiva. – Din fr. avantager. Vezi definitia »
FURAJÁ vb. tr. 1. a tăia și a conserva nutrețul; a prepara furaje. 2. a hrăni animalele cu furaje. (< fr. fourrager) Vezi definitia »
protejá (protejéz, proteját), vb. A ocroti. – Var. protege, protegui. Fr. protéger.Der. protecți(un)e, s. f., din fr. protection; protector (var. proteguitor), adj., din fr. protecteur; protecționism, s. n. (protejare a drepturilor economice indigene); protecționist, adj., din fr. Vezi definitia »
DERANJÁ vb. I. tr. 1. a pune în neorânduială; a face dezordine. ♦ (fam.) a-și ~ stomacul = a face indigestie. 2. (fig.) a tulbura, a stingheri, a jena, a incomoda (pe cineva). II. tr., refl. a (se) deregla, a (se) defecta. III. refl. a se osteni pentru cineva. (< fr. déranger) Vezi definitia »
PURJÁ vb. I. tr. (Tehn.) A curăța o instalație de impuritățile depuse de un fluid care a circulat prin ea. ◊ A purja balastul = a goli balastul de apă prin introducerea aerului sub presiune, la submarine. [< fr. purger]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z