Definita cuvantului vulcan
VULCÁN s. m. 1. ridicătură de formă conică, cu o deschizătură largă în centru prin care pot ieși la suprafață gaze, lavă, cenușă. 2. (fig.) loc de unde poate porni o acțiune primejdioasă. 3. (fig.) om cu un temperament vulcanic (2). (< it. vulcano, germ. Vulkan)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vulcan
BOIȘTEÁN, boișteni, s. m. Pește de 8-12 cm cu spinarea și părțile laterale de culoare verde-închis, cu pete și puncte întunecate, alb pe burtă, care trăiește în apele din zona de munte și de coline (Phoxinus phoxinus). [Pr.: bo-iș-] – Boiște + suf. -ean. Vezi definitia »
RADIÁN s. m. unitate de măsură a unghiurilor, reprezentând unghiul subîntins la centru de un arc egal cu raza cercului. (< fr. radian) Vezi definitia »
KENYÁN, -Ă, kenyeni, -e, s. m. și f., adj. 1. S.m.și f. Persoană care face parte din populația de bază a Kenyei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Kenyei sau populației ei, privitor la Kenya sau la populația ei. [Pr.: -ny-an] – Kenya (n. pr.) + suf. -an. Vezi definitia »
organ genital al masculului(barbatului) Vezi definitia »
RÂTÁN, râtani, s. m. (Reg.) Porc. ♦ Epitet depreciativ adresat unei persoane prost crescute, lipsite de educație, de maniere. – Rât1 + suf. -an. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z