Definita cuvantului vulgaritate
VULGARITÁTE s. f. caracterul a ceea ce este vulgar; trivialitate, grosolănie. ◊ expresie, faptă vulgară. (< fr. vulgarité, lat. vulgaritas)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu vulgaritate
UMIDITÁTE s.f. Proprietate a corpurilor sau a unui mediu de a absorbi și de a reține o anumită cantitate de apă sau de vapori de apă; umezeală. ♦ Cantitatea de apă pe care o conține un material sau un mediu. ♦ Umiditatea atmosferei = conținutul în vapori de apă și în cristale de gheață al atmosferei. [Cf. fr. humidité, lat. humiditas]. Vezi definitia »
PLURALITÁTE, pluralități, s. f. 1. Număr, cantitate mare (de ființe, de lucruri etc.), mulțime; multiplicitate, diversitate. 2. Numărul cel mai mare, partea cea mai mare a membrilor unei colectivități; majoritate. – Din lat. pluralitas, -atis, fr. pluralité. Vezi definitia »
ROMANȚIOZITÁTE s. f. Înclinare spre visare, spre melancolie; romantism. [Pr.: -ți-o-] – Romanțios + suf. -itate. Vezi definitia »
MENTENABILITÁTE, mentenabilități, s. f. Ușurința reparării, întreținerii sau îmbunătățirii unui produs. Un produs care se repară, se întreține sau se îmbunătățește ușor are o mentenabilitate ridicată. – Din engl. maintainability. Vezi definitia »
FUGACITÁTE s.f. 1. Caracterul a ceea ce este fugace. 2. (Chim.) Presiune corectată la care gazul real posedă aceleași proprietăți cu ale gazului ideal. [Cf. fr. fugacité]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z