Definita cuvantului numbat
NUMBÁT s. m. mamifer marsupial străvechi din Australia, asemănător cu veverița, având partea anterioară a corpului cu o blană galben-roșiatică, care trece treptat în negru-închis spre partea dinapoi; se hrănește cu termite; furnicar.

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu numbat
înverigát, înverigátă, adj. (înv.) 1. legat, strâns, pus în verigi. 2. înconjurat, împresurat, asediat. Vezi definitia »
preaînfrumușát, -ă, adj. (înv.) preaînfrumusețat. Vezi definitia »
CALAFÁT s. n. Câlți sau cârpe destrămate, răsucite în sfori și îmbibate cu catran, cu care se astupă crăpăturile la bărci și la punțile navelor. – Tc. kalafat. Vezi definitia »
DEZORIENTÁT, -Ă adj. 1. care nu se poate orienta, nu știe unde se află sau încotro să se îndrepte. 2. (fig.) care nu știe ce hotărâre să ia într-o anumită situație; descumpănit, deconcertat. (< dezorienta) Vezi definitia »
NESTRĂMUTÁT, -Ă, nestrămutați, -te, adj. 1. Care nu se clintește sau nu poate fi mutat din loc, care rămâne fix, stabil; p. ext. trainic, durabil. 2. Fig. (Despre oameni și acțiunile lor, despre întâmplări etc.) Care nu poate fi clintit, schimbat; statornic, ferm, hotărât. – Ne- + strămutat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z