Definita cuvantului decursul
DECÚRSUL s. n. art. v. decurs. (Cu referire la o perioadă de timp, în loc. prep.) În decurs de... sau în decursul... = în curgerea..., pe durata..., în desfășurarea... [DEX '96]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu decursul
TÚMUL s.m. (Ist.) Movilă conică sau piramidală, făcută din pământ sau din piatră, înălțată de unele popoare din vechime deasupra unui mormânt. [Var. tumulus s.n. / < fr., lat. tumulus]. Vezi definitia »
VICECÓNSUL s.m. Demnitar care-l înlocuiește pe consul când acesta lipsește; cel care îndeplinește funcțiile consulare în orașele unde nu există consulat. [Cf. fr. vice-consul]. Vezi definitia »
CÁLCUL, (I) calcule, s. n., (II) calculi, s. m. I. 1. Ansamblu de operații matematice făcute cu scopul de a găsi valoarea uneia sau a mai multor mărimi; socoteală. 2. Plan, combinație, proiect, socoteală. II. Concrețiune care se formează accidental în anumite organe animale. Calcul renal.Fr. calcul (lat. lit. calculus). Vezi definitia »
a închide pianul expr. (intl.) a păstra un secret, a-și ține gura. Vezi definitia »
Unul dintre putinele (daca nu un icul)cuvinte din limba romana care contine 5 consoane consecutive oPTSPRezece Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z