Definita cuvantului încetișorul
ÎNCETIȘÓRUL subst. în expr. v. ÎNCETIȘÓR. (Substantivat; în expr.) (A lua pe cineva sau a o lua) cu încetișorul = (a lua pe cineva sau a o lua) cu blândețe, cu tact, cu binișorul. [DEX '98]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu încetișorul
CONCEPTÁCUL, conceptacule, s. n. Cavitate mică unde se formează gameții la unele criptogame. – Din fr. conceptacle, lat. conceptaculum. Vezi definitia »
AUTOVEHÍCUL, autovehicule, s. n. Vehicul autopropulsat suspendat pe roți, șenile sau tălpi de alunecare, care servește la transportul oamenilor sau al bunurilor. [Pr.: a-u-] – Din fr. autovéhicule. Vezi definitia »
CORPÚSCUL, corpusculi, s. m. Părticică de materie; corp de dimensiuni foarte mici. ◊ Corpuscul tactil = formație nervoasă microscopică, localizată în dermă, specializată în recepția excitațiilor tactile. Corpuscul elementar = unitate virotică, alcătuită dintr-un centru de acid nucleic înconjurat de o capsulă proteică. [Pl. și: (n.) corpuscule] – Din fr. corpuscule, lat. corpusculum. Vezi definitia »
Tebometrul a fost inventat in anul 1985 si calculeaza penibilitatea si prostia. Este luat ca punct de referinta Teodor Vasile si de aici si maximul de prostie: 1 Tebo. Vezi definitia »
ciclul agricol Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z