Definita cuvantului neosificat
NEOSIFICÁT, -Ă, neosificați, -te, adj. (Despre părțile membranoase și cartilaginoase ale corpului) Care nu s-a transformat în os, care nu s-a întărit ca un os. [Pr.: ne-o-] – Ne- + osificat.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu neosificat
COORDONÁT, -Ă I. adj. pus de acord. ♦ propoziție ~ă (și s. f.) = propoziție care se află în raport de coordonare cu alta. II. s. f. 1. (mat.) fiecare dintre numerele care precizează poziția unui punct față de un sistem de referință dat. 2. (pl.) sistem de cercuri imaginare (meridiane și paralele) prin care se determină poziția unui punct de pe glob. ♦ ĕ astronomice = sistem de linii care permit determinarea poziției aștrilor pe bolta cerească. 3. (fig.) direcție, reper; situație; cadru. (< fr. coordonné) Vezi definitia »
PARIPENÁT, -Ă adj. (despre frunze compuse) cu număr par de foliole, dispuse de o parte și de alta a pețiolului. (< fr. paripenné) Vezi definitia »
CADRILÁT, -Ă adj. (despre țesături, haine) cu desene rezultate din linii care se întretaie în formă de pătrate sau romburi. (< fr. quadrillé) Vezi definitia »
SQUATTERIZÁT adj. v. squatteriza. [MDN] Vezi definitia »
AUTOPROPULSÁT, -Ă, autopropulsați, -te, adj. Care se mișcă prin forță proprie. – Din auto1- + propulsat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z