Definita cuvantului nedezghiocat
NEDEZGHIOCÁT adj. v. SEMINCER (3). Știulete de porumb nedezghiocat păstrat pentru sămânță. [DEX '98]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu nedezghiocat
PROSTRÁT, -Ă adj. 1. Lipsit de energie morală; abătut, istovit. 2. (Bot.; despre tulpină) Care stă culcată la pământ, fără a-și ridica în sus nici măcar vârful. V. procumbent. [< lat. prostratus, cf. fr. prostré]. Vezi definitia »
ALINEÁT s.n. Rând într-un text care începe mai dinăuntru decât celelalte pentru a arăta trecerea la altă idee; fragment de text cuprins între două rânduri scrise în acest fel. ♦ Pasaj dintr-un articol de lege. [Pron. -ne-at, pl. -te, -turi, var. aliniat s.n. / cf. fr. alinéa, lat. a linea – de la capăt]. Vezi definitia »
CĂCÁT, căcáți, s. m. Excrement, fecale. (din lat. cacatus; cf. căca) Vezi definitia »
IGNÁT s. m. (Pop.) Nume dat zilei de 20 decembrie, în care țăranii obișnuiesc să-și taie porcii îngrășați în vederea sărbătorilor de iarnă. ◊ Expr. Nu se îngrașă porcul la ignat = nu se poate face un lucru serios în ultimul moment. – Din sl. Ignatije. Vezi definitia »
Plasat chiar in inima orasului, in zona asa zisa a „kilometrului zero”, Caru cu Bere si-a castigat binecunoscutul renume inca de la deschidere, ramanand pana in zilele noastre locul preferat de intalnire pentru bucuresteni. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z