Definita cuvantului nevindecabil
NEVINDECÁBIL, -Ă, nevindecabili, -e, adj. (Despre boli) Incurabil. – Ne- + vindecabil.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu nevindecabil
DIRIJÁBIL, -Ă, dirijabili, -e, s. n., adj. 1. S. n. Aerostat de formă cilindrică, cu secțiune circulară sau ovală și cu extremitățile alungite, prevăzut cu o nacelă pentru călători și cu mijloace proprii de propulsie și de mișcare în orice direcție. 2. Adj. Care poate fi dirijat. – Din fr. dirigeable (după dirija). Vezi definitia »
VIBRATÍL, -Ă adj. susceptibil de a vibra; care vibrează. ♦ cil ~ = organit celular filamentos care, prin mișcare alternativă rapidă, asigură deplasarea la unele protozoare, curentul de apă nutritiv la moluștele lamelibranhiate etc. (< fr. vibratile) Vezi definitia »
TRAVERSÁBIL, -Ă adj. Care se poate traversa. [Cf. fr. traversable]. Vezi definitia »
DISPONÍBIL, -Ă, disponibili, -e, adj., s. n. 1. Adj. De care se poate dispune, care nu are (momentan) o destinație precisă, care stă la dispoziție pentru a fi utilizat. ♦ (Despre oameni) Care nu este ocupat; liber; care a fost scos (temporar) dintr-o slujbă (putând fi rechemat la nevoie). 2. S. n. Bani sau alte bunuri de care o instituție, o întreprindere, o persoană etc. poate dispune, la un moment dat, fără a afecta restul cheltuielilor sau nevoilor. – Din fr. disponible, lat. disponibilis. Vezi definitia »
NEVIÁBIL, -Ă adj. care nu prezintă condițiile necesare pentru a dura. (după fr. non-viable) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z