Definita cuvantului marochin
marochín (marochínuri), s. n. – Saftian, cordovan. Fr. maroquin.Der. marochinărie, s. f. (atelier, obiecte de marochin).

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu marochin
INTRAUTERÍN, -Ă adj. în interiorul uterului. (< fr. intra-utérin) Vezi definitia »
TOCSÍN s. n. clopot de alarmă; (p. ext.) sunetul produs. (< fr. tocsin) Vezi definitia »
vaccín (preparat medical) s. n., pl. vaccínuri Vezi definitia »
seín, seínă, adj. și s.f. (reg.) 1. (adj.; despre lână, blană) de culoare roșcată-cenușie. 2. (adj.; despre oi) cu lâna roșcată-cenușie; sură. 3. (adj.; despre păr, barbă, mustăți; despre oameni) cărunt. 4. (s.f.) varietate de struguri cu bobul de culoare albă-cenușie sau neagră-vineție; corb. 5. (s.f. art.) numele unui cântec care se cântă la culesul strugurilor. 6. (s.f.) varietate de mere. Vezi definitia »
BULETÍN, buletine, s. n. 1. (Urmat de determinări) Scurt comunicat, raport, anunț sau notă oficială care conține informații de actualitate și de interes public. ♦ Adeverință eliberată de o autoritate pentru a atesta ceva. Buletin de analize medicale. ♦ Nume dat unei publicații periodice cu scurte dări de seamă, studii și informații de specialitate etc. 2. (Adesea cu determinarea „de identitate”) Act oficial care atestă identitatea unei persoane. 3. (În sintagma) Buletin de vot = imprimat cuprinzând numele și prenumele candidaților la o alegere, cu ajutorul căruia alegătorii își exercită dreptul de vot. – Din fr. bulletin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z