Definita cuvantului netez
NETÉZ s. n. (Pop.; în expr.) A se da netezului = a se lăsa învins. – Postverbal al lui netezi.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu netez
SENEGALÉZ, -Ă, senegalezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană născută și crescută în Senegal. 2. Adj., s. m. și f. (Locuitor) din Senegal. – Din fr. sénégalais. Vezi definitia »
CERCHEZ, Grigore (1820-1927, n. București), inginer și arhitect român. Prof. univ. la București. Susținător al curentului de afirmare a specificului național în arhitectură (Institutul de Arhitectură „Ion Mincu”). Vezi definitia »
MALAIÉZ, -Ă adj., s. m. f. (locuitor) din Malaiezia. ◊ (s. f.) limbă vorbită în peninsula malaieză și pe coastele insulelor Indoneziei. (< fr. malais) Vezi definitia »
SUEDÉZ, -Ă, suedezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Suediei sau care este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Suediei sau populației ei, privitor la Suedia sau la populația ei. ♦ (Substantivat, f.) Limbă germanică vorbită de suedezi. ♦ Gimnastică suedeză = sistem de exerciții fizice care constă din diferite mișcări ale corpului, pentru dezvoltarea musculaturii și a agilității. [Pr.: su-e-] – Suedia (n. pr.) + suf. -ez. Vezi definitia »
CÍNTEZ, cintezi, s. m. Cintezoi. [Acc. și: cintéz] – Din cinteză (derivat regresiv). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z