Definita cuvantului copywriter
cópywriter (angl.) [pron. cópiraĭtăr] (-py-wri-) s. m., pl. cópywriteri

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu copywriter
TRANSFÉR s.n. 1. Transferare. ♦ Transmitere a unui drept de proprietate sau a unor obligații de la o persoană la alta, respectând anumite formalități. 2. (Psih.) Mutare a încărcăturii, a sarcinii afective de la un obiect la altul. 3. (Tehn.) Trecere a energiei de la un generator la un receptor. ♦ Trecere a unui radical, ion, electron etc. de la o substanță chimică la alta. [Pl. -ruri, -re. / < fr. transfert]. Vezi definitia »
BEST-SELLER s. n. 1. Lucrare (literară) care deține recordul la vânzare. 2. Autor popular al unei lucrări (beletristice) de mare succes. 3. Articol sau produs foarte căutat la un moment dat. [Pr.: bestsélăr] – Cuv. engl. Vezi definitia »
VINDRÓVER s.n. Secerătoare pentru recoltarea cerealelor în două faze (tăierea plantelor și așezarea lor în brazdă, apoi ridicarea acestora și treieratul). [< engl. vindrover]. Vezi definitia »
TELETIPSÉTER s. n. instalație pentru culegerea mecanică telecomandată a aceluiași text la mai multe mașini și în tipografii diferite. (< fr. télétypsetter) Vezi definitia »
LEPIDOPTÉR, lepidoptere, s. n. (La pl.) Ordin de insecte care cuprinde fluturii; (și la sg.) fluture. ◊ (Adjectival) Insectă lepidopteră. [Var.: lepidoptéră s. f.] – Din fr. lépidoptères. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z