Definita cuvantului samulastră
SAMULÁSTRĂ s. f. v. samuraslă.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu samulastră
EPRUBÉTĂ, eprubete, s. f. Tub de sticlă cu pereții subțiri și rezistenți, închis la un capăt, întrebuințat în laborator. – Din fr. éprouvette (după probă). Vezi definitia »
IACOBIN-Ă, 1. adj., s.m. (Călugăr) dominican. 2. s.m. Membru al aripei radicale a revoluționarilor francezi din 1789. 3. s.m. Democrat intransigent. Vezi definitia »
GOSPODÍNĂ, gospodine, s. f. Femeie care se ocupă cu treburile gospodăriei, ale casei familiale; casnică. ♦ Femeie pricepută în treburile gospodăriei, ale casei familiale. ◊ (Adjectival) Femeie foarte gospodină. ♦ Stăpâna unei gospodării. – Din sl. gospodinĩ. Vezi definitia »
TRÉSĂ s.f. 1. Șiret din fire de lână, de mătase sau de metal, ori bandă de metal purtate pe uniforme pentru a indica gradul. 2. Împletitură din trei fire întrebuințată la confecționarea chingilor de pe bordul navelor. ♦ Împletitură cu aceeași țesătură, care se întrebuințează în electrotehnică etc. 3. (Arhit.) Ornament în formă de împletitură de trei benzi. [< fr. tresse]. Vezi definitia »
GASTRODUODENÍTĂ s. f. inflamație a mucoasei stomacului stomacului și duodenului. (< fr. gastro-duodénite) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z