Definita cuvantului temeteu
temetéu (-ée), s. n. – (Trans.) Cimitir. Mag. temető (Tiktin).

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu temeteu
clemendéu s.n. (reg.) bucată mică de oțel în formă de paralelogram, fixată într-o nișă metalică, care sprijină capătul de jos al drugului de fier ce învârtește cu celălalt capăt piatra de moară. Vezi definitia »
PRITANÉU s. n. edificiu public în cetățile grecești unde se adunau pritanii pentru diverse treburi politice sau religioase și unde erau găzduiți invitații statului, ambasadorii altor state. (< fr. prytanée, gr. prytaneion) Vezi definitia »
GOFREU s. n. (arhit.) Ornament din adâncituri cu conturul pĂ?trat, dispuse în siruri paralele. -Din fr. GaufrĂ? Vezi definitia »
TUPÉU s.n. 1. Îndrăzneală obraznică; cutezanță, impertinență, nerușinare. II. (Teatru) Șuviță de păr de diferite culori, care se lipește la marginea părului, pe frunte și se piaptănă cu părul propriu. [< fr. toupet]. Vezi definitia »
RELEVÉU s.n. Operație de măsurare și de desenare la scară a elementelor care compun o construcție sau un ansamblu de construcții; ridicare în plan; desen, schiță a acestei ridicări. [Pl. -ee, -uri. / < fr. relevé]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z