Definita cuvantului vipt
vipt (-turi), s. n. – Aliment, rod al pămîntului. – 2. Grîu, cereale. – Mr. viptu, megl. vipt, istr. vipt. Lat. victūs (Pușcariu 1905; REW 9315), cf. it. vitto. Pentru semantism, cf. Șeineanu, Semasiol., 185.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu vipt
rupt, -ă, rupți, -te adj. 1. bătut. 2. obosit, epuizat, istovit. 3. (tox.) drogat, năucit de o supradoză de narcotice. Vezi definitia »
Defapt acest cuvant nu inseamna atractie fata de copii sau minori in sens sexual, el vine de la cuvintele: „pedo = copil” si „filie = a iubi” Inseamna acea persoana care iubeste cu adevarat copii(ca in cele 10 porunci: „Iubeste-ti aproapele!”) nu inseamna iubire carnala, sexuala. Vezi definitia »
SCRIPT2(O)- elem. scribo-. Vezi definitia »
(drept civil) – este persoana care in temeiul unui contract de comodat, primeste de la comodant un bun, avand obligatia de a se ingriji de conservarea bunului, de a se intrebuinta de acesta conform naturii si destinatiei stabilite prin contract si de a restitui bunul respectiv la termenul prevazut in contractul de comodat. Vezi definitia »
APT, -Ă, apți, -te, adj. Care este potrivit, capabil, bun pentru..., sau să... – Din fr. apte, lat. aptus. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z