Definita cuvantului aavea
a avea pe cineva în buzunar expr. a avea un avantaj (asupra cuiva); a fi superior (cuiva)

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aavea
RUȘCEÁ, rușcéle, s. f. (Var.) Ruscea. (cf. ruscea) Vezi definitia »
PROVEDEÁ, provắd, vb. II. Tranz. (Înv.) A înzestra pe cineva sau ceva cu cele necesare; a prevedea. – Din it. provvedere. Vezi definitia »
ROȘĂȚEÁ, roșățele, s. f. Plantă erbacee cu tulpina cilindrică dreaptă, cu flori dispuse într-o umbelă terminală (Botumus umbellatus). – De la roșu. Vezi definitia »
maloteá (malotéle), s. f. – Haină de lînă cu gulerul și mînecile căptușite cu blană. – Mr. malot. Tc. (arab.) malluta, din ngr. μηλωτή (Meyer, Türk. St., I, 53; Șeineanu, II, 245; Eguilaz 446; Löbel 60; Berneker, II, 27; Lokotsch 1380; cf. Vasmer, Gr., 94), cf. sb., cr. mavluta, sp. marlota (Corominas, III, 268; R. Ricard, Bull. hisp., LIII, 131-56). Vezi definitia »
Actiunea de a porni de la un punct si de a merge pe un rationament intr-o directie care conduce catre descoperiri neasteptate, nescontate, adesea mult superioare informatiilor cautate initial, si care devin la rindul lor puncte de plecare catre noi cautari. Caracterul uzual al navigarii pe net este acela de a uzita fara limite de serendipitate. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z