Definita cuvantului băiatsalon
băiat salon / solvabil expr. persoană dispusă să dea mită pentru a-și rezolva problemele.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu băiatsalon
MEZOTRÓN s.m. (Fiz.) Mezon. [< fr. mésotron, engl. mesotron]. Vezi definitia »
MICROSIÓN s.n. Disc muzical de dimensiuni mici, cu șanțul de înregistrare foarte fin, permițând înregistrări de lungă durată. [Pron. -si-on. / < fr. microsillon]. Vezi definitia »
BUFÓN s.m. Personaj comic îmbrăcat caraghios, care era ținut la curtea suveranilor sau a seniorilor feudali pentru a-și distra stăpânii cu glume, cu strâmbături etc.; măscărici. ♦ Actor care interpretează roluri de un comic exagerat; (p. ext.) om care stârnește râsul cu glumele, faptele sau strâmbăturile sale. // adj. (Rar) Caraghios, comic. [< fr. bouffon, it. buffone]. Vezi definitia »
BOUCHARDON [bușardö], Edmé (1698-1762), sculptor francez. Opera sa anunță neoclasicismul („Fîntîna celor patru anotimpuri”, „Amor tăindu-și un arc din măciuca lui Hercule”). Vezi definitia »
PONTÓN s.n. 1. Pod provizoriu peste o apă, format din bărci legate între ele. 2. Ambarcație, de obicei fixă, folosită pentru a ușura acostarea navelor; pentru a susține o instalație etc. 3. Vas fără motor și fără punte cu care se transportă mărfurile dintr-un port sau se ancorează vasele mai mari. [Pl. -oane. / < fr. ponton]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z