Definita cuvantului chichirez
chichirez s. n. sg. 1. farmec; haz. 2. șmecherie.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu chichirez
CONGOLÉZ, -Ă, congolezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Locuitor al Congoului.; 2. Adj. Care aparține Congoului sau populației lui, referitor la Congo sau la populația lui. – Din Congo (n. pr.). Cf. fr. congolais. Vezi definitia »
HUHURÉZ, huhurezi, s. m. Numele a două păsări răpitoare de noapte, asemănătoare cu bufnița, fără smocuri de pene pe cap, care scot un strigăt caracteristic și trăiesc în scorburi de copaci; ciuhurez (Strix aluco și urelensis).Expr. A sta ca un huhurez (sau ca huhurezul) = a sta singur, părăsit. A se scula ca huhurezii = a se scula foarte devreme dimineața. [Var.: (reg.) huréz s. m.] – Huhura + suf. -ez. Vezi definitia »
SANTIAGHÉZ, -Ă, santiaghezi, -e, s. m. și f. 1. Persoană născută și crescută în Santiago. 2. Locuitor din Santiago. – Santiago (n. pr.) + suf. -ez. – După santhiaghez, -ă, adj., s. m. și f. – [DO] Vezi definitia »
JAVANÉZ, -Ă, javanezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Locuitor al insulei Java. 2. Adj. Care aparține Javei sau javanezilor (1), privitor la Java sau la javanezi. – Din fr. javanais. Vezi definitia »
AMORÉZ, amorezi, s. m. (Astăzi rar, adesea peior.) Adorator, îndrăgostit. ◊ Prim-amorez = actor care interpretează pe scenă rolul tânărului îndrăgostit. – Din amoreză. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z