Definita cuvantului cuponar
cuponar, cuponari s. m. (pub.) mic acționar inclus în marea privatizare în masă promovată de Guvernul Văcăroiu, posesor al cuponului nominativ.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu cuponar
FORMULÁR s. n. 1. imprimat care se completează în vederea întocmirii unui act. 2. carte cuprinzând formule uzuale dintr-un anumit domeniu; culegere de formule. (< fr. formulaire) Vezi definitia »
PARAZITÁR, -Ă, parazitari, -e, adj. 1. (Despre organisme animale sau vegetale) Care trăiește și se hrănește pe seama altui organism; (despre boli, simptome etc.) care este pricinuit de un parazit (1). 2. Fig. (Despre oameni) Care trăiește ca un parazit (2), de parazit; (despre viața, modul de trai al oamenilor) specific paraziților (2). – Din fr. parasitaire. Vezi definitia »
CONFERENȚIÁR, -Ă, conferențiari, -e, s. m. și f. 1. Persoană care ține o conferință. 2. Grad în învățământul superior, intermediar între lector și profesor; persoană care deține acest grad. [Pr.: -ți-ar] – Din fr. conférencier. Vezi definitia »
pretutindenár, pretutindenáră, adj. (înv.) care există, care se află, care se manifestă sau se exercită pretutindeni; pretutindenesc. Vezi definitia »
numar s.n sa bya Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z