Definita cuvantului asedadupădeget
a se da după deget expr. a recurge la pretexte pentru a se eschiva de la o acțiune sau pentru a nu-și asuma răspunderea unei fapte.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu asedadupădeget
PORTȚIGARÉT s.n. 1. Cutie plată de metal, de piele etc. în care se păstrează țigările. 2. Tub mic din diferite materiale în care se fixează țigara pentru a fi fumată. [Cf. fr. porte-cigarette]. Vezi definitia »
CĂRPINÉT, cărpineturi, s. n. Cărpiniș. – Carpen + suf. -et. Vezi definitia »
SIGNÉT, signete, s. n. Panglică subțire atașată la cotorul unei cărți pentru a servi ca semn de carte. – Din fr. signet. Vezi definitia »
CUPLÉT s. n. 1. piesă muzicală vocală cu conținut satiric în care toate strofele textului se cântă pe aceeași melodie. 2. poezie satirică cu mai multe strofe și un refren. ◊ strofă a unui cântec, a unei poezii. 3. secțiune intercalată între refrenele unui rondo. ◊ cântec intercalat între scenele unui vodevil. (< fr. couplet) Vezi definitia »
FORFÉT, forfete, s. n. Neprezentarea unui concurent sau a unei echipe la o probă, fază sau etapă a unei competiții sportive, fapt care atrage după sine penalizarea. – Din fr., engl. forfait. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z