Definita cuvantului delicatesă
delicatesă, delicatese s. f. (prst.) orice practică sexuală deviantă, costisitoare, greu de obținut de către clientul unei prostituate.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu delicatesă
PLIMBĂRÍCĂ s. f. (Fam.) Diminutiv al lui plimbare.Plimbare + suf. -ică. Vezi definitia »
MACHÉTĂ s.f. 1. Reproducere plastică la scară redusă a unei lucrări de sculptură, de pictură, de arhitectură, a unui decor de teatru etc. 2. Publicare (fragmentară) premergătoare tipăririi definitive a unei lucrări. [< fr. maquette, cf. it. macchietta]. Vezi definitia »
AVALÁNȘĂ (‹ fr.) s. f. Masă de zăpadă care se deplasează pe pantele munților cu înclinare mai mare de 20º, antrenînd în mișcare zăpada, pietrele și copacii întîlniți în cale; lavină. 2. (GEOL.) A. arzătoare = asociație de material fragmentar solid și de gaze, produsă în cadrul exploziei vulcanice, care coboară pantele conului vulcanic. Materialul fragmentar poate proveni exclusiv din magma eliberată în cursul erupției sau prin distrugerea unor formațiuni preexistente. Vezi definitia »
întruchipează nu il gaseste , nu returneaza nimic; motorul de cautare tr imbunatatit pt ca pe intruchipa il gaseste ; pba asta este destul de frecventa ; mi s-a intamplat destul de des ; cautarea dupa radacina , dupa cuv de baza , primele 5,6litere etc ,ma intelegeti voi ; sau gasiti voi o solutie ; cu respect bacrizyahoo.com p.s. mi-e lene sa ma loghez Vezi definitia »
DISCIPLÍNĂ s. f. 1. totalitatea regulilor de conduită și de ordine obligatorii pentru membrii unei colectivități; supunere a membrilor unei colectivități față de dispozițiile date de conducere etc. ◊ spirit de ordine, deprindere cu o ordine strictă. 2. ramură a unei științe; domeniu, specialitate: (p. ext.) știință. (< fr. discipline, lat. disciplina) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z