Definita cuvantului fentă
fentă, fente s. f. păcăleală, înșelăciune.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu fentă
RECUZÍTĂ s. f. 1. totalitatea accesoriilor cu care se montează o piesă de teatru, un film etc. 2. totalitatea obiectelor specifice unei sfere de activitate. (< germ. Requisit) Vezi definitia »
PSEUDOSFÉRĂ s. f. (mat.) suprafață de rotație generată de o traiectorie care se rotește în jurul asimptotei ei. (< fr. pseudo-sphère) Vezi definitia »
AMIDÚRĂ s. f. compus organic obținut din amoniac, prin înlocuirea unui atom de hidrogen cu un metal. (< fr. amidure) Vezi definitia »
HIPOCICLOÍDĂ s.f. Curbă plană descrisă de un punct de pe un cerc care se rostogolește fără alunecare în interiorul unui alt cerc fix. [Pron. -clo-i-. / < fr. hypocycloïde]. Vezi definitia »
SERPENTÍNĂ s.f. 1. Traseu șerpuit cu cotituri dese al unui drum dintr-o regiune de munte. 2. Fâșie îngustă de hârtie colorată, care se desfășoară în spirală când este aruncată la distanță. 3. Tub sau țeavă îndoită în formă de spirală, de elice etc. și folosită ca schimbător de căldură. 4. V. serpentin. [< fr. serpentin, serpentine, cf. germ. Serpentine < lat. serpens – șarpe]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z