Definita cuvantului fin
fin, fini s. m. (intl.) victimă (a unui hoț, bătăuș, escroc, cartofor etc.).

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu fin
VITELÍN, -Ă, vitelini, -e s. f., adj. 1. S. f. Proteină care conține și fosfor, prezentă în gălbenușul de ou. 2. Adj. Care aparține vitellusului, privitor la vitellus, care conține vitellus. – Din fr. vitellin. Vezi definitia »
navigatiiș.f.din fr navigation,latina.navigatio.1Faptul de a naviga;calatoriefacuta cu o nava.transport de marfurisaude persoanefacut de o nava.2Stiinta si tehnica conducerii unei nave saua uneiaeronave;nautica Vezi definitia »
TERPÍN s. n. substanță chimică prin hidratarea esenței de terebentină. ♦ hidrat de ~ = hidrat de terebentină, pulbere albă sau cristale incolore, cu miros aromatic, folosit ca expectorant. (< fr. terpine) Vezi definitia »
In sensul de a face ceva necredibil, neplauzibil. Ex: Datorita activitatii sale din trecut, candidatul a fost decredibilizat de comisie, juriu, etc. Substantivul: decredibilizare, -ari, f. Ex: Aceasta decredibilizare a sa nu este o intamplare, ci se datoreaza activitatii sale trecute. Adj.: decredibizabil, (calitatea de afi facut, prezentat drept necredibil, neplauzibil). Ex: Faptul ca a dus multa lume in eroare, il face usor decredibilizabil. Vicgraph Vezi definitia »
CIPOLÍN s.n. 1. (Geol.) Marmură albă conținând straturi de mică albă sau de alte minerale. 2. Motiv decorativ compus din flori, frunze și fructe, împrumutat de la porțelanurile japoneze. [< it. cipollino, cf. gr. cipolin]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z