Definita cuvantului floștină
floștină, floștini s. f. prostituată.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu floștină
trúpă (-pe), s. f. – Grup, colectivitate. Fr. troupe.Der. trupete, s. m. (soldat simplu); trupier, adj. (se zice despre ofițerii care și-au făcut cariera instruind soldații), din fr. troupier. Vezi definitia »
RATIÉRĂ, ratiere, s. f. Dispozitiv la războiul mecanic de țesut, cu ajutorul căruia se ridică și se coboară ițele pentru formarea rostului. [Pr.: -ti-e-] – Din fr. ratière. Vezi definitia »
ASOCIAȚIA PATRIOTICĂ, organizație politică secretă, cu program de luptă antifeudal. Întemeiată în Moldova de Teodor Rîșcanu și Vasile Mălinescu, a fost descoperită în 1846 de domnul Mihail Sturdza; membrii ei au fost intemnițați sau exilați. Vezi definitia »
ARDENICĂ, fază ~, fază de tectogeneză, desfășurată în cadrul orogenezei caledoniene, produsă la sfîrșitul Silurianului, în urma căreia, a apărut catena Caledoniană (Irlanda, Scoția, Pen. Scandinavă, Arh. Spitsbergen, NV Groelandei și Canada). Vezi definitia »
UZÍNĂ s. f. 1. unitate industrială mare, organizată pe bază de diviziune a muncii, în care se fac în special lucrări de utilaj, se produc semifabricate sau materiale pentru alte industrii, pentru fabrici etc. 2. centrală de forță furnizoare de energie electrică, termică, de apă etc. (< fr. usine) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z