Definita cuvantului fute
fute, fut (obs.) I. v. t. 1. (d. bărbați) a avea contact sexual (cu cineva). 2. (fig.) a strica (ceva). 3. (fig.) a bate (pe cineva); a nenoroci (pe cineva). II. v. r. (d. oameni) a avea contact sexual (cu un partener de sex).

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu fute
CAUZALITÁTE s. f. interacțiunea dintre cauză și efect, una dintre principalele forme ale conexiunii universale a fenomenelor. (< fr. causalité) Vezi definitia »
TRANSMISIBILITÁTE s. f. Calitatea de a fi transmisibil. – Din fr. transmissibilité. Vezi definitia »
RELATIVITÁTE s. f. 1. Faptul de a fi relativ. 2. Proprietate a mărimilor fizice de a avea valori dependente de condițiile concrete în care se efectuează măsurarea lor sau de sistemul de referință la care sunt raportate. ◊ Teoria relativității = teorie fizică a interdependenței dintre spațiu, timp și materia în mișcare, prin care se stabilesc, cu precizie mai mare decât în fizica clasică, legile generale ale tuturor fenomenelor fizice și pentru cazurile în care vitezele corpurilor nu sunt neglijabile față de viteza de propagare a luminii în vid. – Din fr. relativité. Vezi definitia »
PERMITIVITÁTE s. f. mărime caracteristică dielectricilor, raportul dintre inducția electrică și intensitatea câmpului electric; constantă dielectrică. (< fr. permittivité) Vezi definitia »
FERTILITÁTE, fertilități, s. f. Calitatea unui teren de a fi fertil; rodnicie, fecunditate. – Fr. fertilité (lat. lit. fertilitas, -atis). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z