Definita cuvantului futing
futing, futinguri s. n. (obs.) act sexual.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu futing
IÁHTING s.n. Sportul ambarcațiunilor cu vele. ♦ Concurs de iahturi. [Pron. și iot-in, scris și yachting. / < engl. yachting. Vezi definitia »
ADELUNG, Johann Cristoph (1732-1806), filolog german. A inițiat un catalog al tuturor limbilor de pe glob („Mithridates sau lingvistică generală”, 1806-1817). Vezi definitia »
PÚDING2 s. n. (geol.) conglomerat compact, din blocuri și din pietriș. (< engl. pudding, fr. poudingue) Vezi definitia »
SCHÉTING s. n. patinaj cu ajutorul unor patine pe rotile; patina însăși. (< engl., fr. skating) Vezi definitia »
STÂNG, -Ă, stângi, adj. 1. (Despre părți sau organe ale corpului) Așezat în partea corpului în care se află inima. ♦ (Substantivat) a) (La m. sg. art.) Piciorul stâng (1). b) (La f. sg. art.) Mâna stângă (1). 2. Care se află de partea sau în direcția mâinii stângi (1) (când cineva stă cu fața în direcția în care este orientat un lucru sau o ființă). ♦ (Substantivat, f. sg. art.) Partea sau direcția stângă. (2). ◊ Expr. A ține stânga = a merge pe partea stângă a unui drum. (Fam.) A trage (sau a da, a face) la stânga = a fura. 3. Care reprezintă gruparea radicală a unui partid, a unei adunări, a unei organizații politice; care se alătură unei astfel de grupări. ♦ (Substantivat, f. art.) Aripa radicală a unui partid, a unei școli filozofice etc. ◊ Loc. adj. De stânga = partizan al unei politici radicale. – Lat. *stancus (= stanticus) „obosit”. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z