Definita cuvantului ginescu
ginescu s. invar. (intl.) v. gineală.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu ginescu
CARAGIANI-STOINESCU, Elena (1887-1929, n. Tecuci), aviatoare română. Prima româncă brevetată pilot aviator (1914, Franța). A participat ca infirmieră voluntară la primul război mondial. Licențiată în științe juridice (1913, prima femeie avocat din România). A profesat ziaristica în perioada (1917-1929), în Mexic, S.U.A. și unele țări din Africa și Asia. Vezi definitia »
BÂRSĂNESCU, Ștefan S. (1895-1984, Viperești, jud. Buzău), pedagog român. M. coresp. al Acad. (1963), prof. univ. la Iași. Lucrări de pedagogie a culturii și de istorie a pedagogiei românești („Unitatea pedagogiei contemporane ca știință”, „Istoria pedagogiei românești”, „Pagini nescrise din istoria culturii românești”). Vezi definitia »
ACÚ adv. v. acum. Vezi definitia »
BĂNULESCU, Ștefan (1929-1998, n. Făcăeni, jud. Ialomița), scriitor român. Proză de atmosferă, cu elemente fantastice, evocînd o umanitate proiectată pe fundal mitic, caracterizată prin rafinamentul compoziției („Iarna bărbaților”, „Cartea milionarului”); versuri incantatorii cu accente folclorice („Cîntece de cîmpie”); eseuri („Scrisori provinciale”); reportaje. Vezi definitia »
Cu cel mult trei diferentieri specifice. Este un termen din genetica(biologie) care se refera la diferentierile dintre tulpinile plantelor/bacteriilor(drojdiilor).De exemplu: drojdiile care au mai mult de trei diferentieri nu sunt conspecifice. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z