Definita cuvantului husăndebaltă
husăn de baltă expr. (intl.) persoană naivă / credulă provenită din mediul rural.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu husăndebaltă
AVANFÓSĂ s.f. (Geol.) Depresiune alungită a scoarței terestre, situată între un lanț muntos cutat și o platformă. [< fr. avant-fossé]. Vezi definitia »
PLANȘÉTĂ s.f. Placă de lemn dreptunghiulară (uneori montată pe un suport) pe care se fixează hârtia pentru desen, pentru ridicări tipografice etc. ♦ Scândură lată pe care se întind foile de aluat. [< fr. planchette]. Vezi definitia »
-CIANÓZĂ2 elem. cian2(o)-. Vezi definitia »
clampă, adj. invar. în stare avansată de ebrietate. Vezi definitia »
AMERICA CENTRALĂ: 1,2 mil. km2; c. 55 mil. loc. (1986). Constituie o legătură istmică și insulară între cele două Americi. Legătura istmică se întinde pe 2.923 km lungime, între 17º lat. N (istmul Tehuantepec) și 5º lat. N (G. Darién). Lățimea variază între 70 km (istmul Panamá) și 860 km (Pen. Yucatán). Relieful este în cea mai mare parte muntos, cu numeroși vulcani (majoritatea în activitate). Alt. max.: 3.975 m (vf. Acatenango). De-a lungul coastelor Oc. Pacific și M. Caraibilor se întind cîmpii litorale înguste. Legătura insulară (Indiile de Vest) este formată din trei arhipelaguri (Bahamas, Antilele Mari și Antilele Mici), care numără cîteva mii de insule. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z