Definita cuvantului akropolites
AKROPOLITES, Georgios, (c. 1217-1282), om politic și cronicar bizantin. Opera sa „Istoria” relatează evenimente din anii 1203-1261.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu akropolites
ATTALIATES, Mihail (sec. 11), om politic și cronicar bizantin, „Istoria” sa cuprinde perioada anilor 1034-1079, cu referiri și la istoria României. Vezi definitia »
NÓTES s.n. Carnet pentru însemnări. V. agendă. [< fr. notes]. Vezi definitia »
ACCÉS1 s. n. Posibilitate, drept de a ajunge până într-un loc sau pâna la o persoană. ♢ Cale (sau drum, șosea) de acces = drum care face legătura cu o șosea importantă, cu o localitate etc. Rampă de acces = porțiune de drum în pantă care permite urcarea vehiculelor pe o șosea mai înaltă, pe un pod etc.– Fr. accès (lat. lit. accessus). Vezi definitia »
Postes this to my blog also. Greets from the Speedy DNS. I love <a href=„http://speedy-dns.net/www/permanent/dexonline.ro/”>dexonline.ro</a> http://speedy-dns.net/www/permanent/dexonline.ro/ Vezi definitia »
ANTIBES, oraș în SE Franței (Provence), pe Coasta de Azur, la SV de Nisa, port la M. Mediterană; 63,2 mii loc. (1982). Stațiune balneară și turistică. Floricultură. Parfumuri. Centru comercial (măsline, ulei, vin, tutun). Ruine romane. Muzeu arheologic în bastionul St. André. Muzeu Picasso în castelul Grimaldi. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z