Definita cuvantului albertusmagnus
ALBERTUS MAGNUS (Albert von Bollstädt) (1193 sau 1207-1280), teolog, filozof și naturalist german. A inițiat direcția aristotelică a scolasticii („Summa theologiae”). Profesor al lui Toma d’Aquino.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu albertusmagnus
(maus! – tavi) soricelu de la calculator:D:P Vezi definitia »
CÍRUS s. m. formație de nori de culoare albă strălucitoare, formați din particule de gheață, care plutesc izolați la mare înălțime. (< fr. cirrus, lat. cirrus, fir) Vezi definitia »
PAPILOMAVIRUS s.n. Virusurile papilomatozei sunt virusuri care produc leziuni cutanate și mucoase. La femeie, infecția genitală cu virusurile papilomatozei poate favoriza dezvoltarea unui cancer de col uterin. Ea se manifestă prin aparitia unor veruci (negi) sau excrescențe, denumite creastă de cocoș, care se transmit pe cale sexuală. Vezi definitia »
ASPARÁGUS s.m. Plantă ornamentală cu frunze foarte fine din familia liliaceelor. [< lat., fr. asparagus]. Vezi definitia »
ABRITTUS, oraș în Moesia inferioară, întemeiată în sec. 1 d. Hr. de romani. Aici, în 251, armatele conduse de Decius au suferit o grea înfrîngere din partea goților, conduși de Kniva. Distrus de avari și slavi în sec. 6. Azi Razgrag (Bulgaria). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z