Definita cuvantului anglesey
ANGLESEY [æŋglsi], ins. brit. în M. Irlandei, în apropierea Țării Galilor; 715 km 2; c. 60 mii loc. Expl. de marmură verde, cupru și plumb. Cereale; creșterea animalelor. Monumente megalitice (dolmeni).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu anglesey
6meY0U <a href=„http://zvklousqkoof.com/”>zvklousqkoof</a>, [url=http://cvvaazkxsnot.com/]cvvaazkxsnot[/url], [link=http://tmorefbyazfc.com/]tmorefbyazfc[/link], http://ilzlqjqhbjoe.com/ Vezi definitia »
BENFEY [bénfai], Theodor (1809-1881), orientalist și filolog german. A tradus „Panciatantra” și a lansat teoria originii indiene a tuturor povestirilor și basmelor, care ar fi migrat apoi spre apus, în Europa. Vezi definitia »
HOT MÓNEY (Pron.: hot máni) s.n. (fin.) capital care circulă rapid de la o țară la alta, în intenția de a fi speculat. (< engl. hot money) Vezi definitia »
BODLEY [bɔdli], Sir Thomas (1545-1613), diplomat și bibliofil englez. Întemeietorul bibliotecii de la Oxford, care-i poartă numele (deschisă în 1602). Vezi definitia »
BEARDSLEY [bíədzli], Aubrey Vincent (1872-1898), desenator și ilustrator englez. Opera sa, încadrată în modern style, din care se desprinde o atmosferă artificială, se caracterizează printr-un desen sinuos, ornamentat și elegant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z