Definita cuvantului aieșidinjoc
a ieși din joc expr. 1. (cart.) a renunța la continuarea unei partide de cărți. 2. (d. o firmă, o companie, o grupare mafiotă) a ieși din competiție; a da faliment.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aieșidinjoc
loc de tortura pentru elevi Vezi definitia »
MICROCÓC s.m. Bacterie de formă sferică mai mică decât cocii. [< fr. microcoque, cf. gr. mikros – mic, kokkos – grăunte]. Vezi definitia »
bloc (blócuri), s. n.1. Clădire mare. – 2. Carnet de notițe. Fr. bloc.Der. bloca, vb. din fr. blocage; blocadă, s. f. format ca rocadă; debloca, vb., din fr. débloquer. Vezi definitia »
Soroc popular superstițios de la șezători, format dintr-un smoc de cânepă cu mai multe șuvițe dispuse circular(radial) din centrul smocului așezat de regulă pe un scaun. Fiecare șuviță era boteză cu un nume de fată sau de fecior și care se aprindea la smoc, cu o puzderie de cânepă, de la lampă sau vatră focului, apoi cât de repede ardeau șuvițele botezate așa se credea că se căsătoresc tinerii între ei. Are origini populare în satele de pe valea superioră a Mureșului și Bistra Mureșului, pe vremurile când se torcea cânepa. Vezi definitia »
șipóc1, s.n. (înv.) metal rar, asemănător cu platina, cu care realizează aliaje; rodiu. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z