Definita cuvantului acaparare
ACAPARÁRE, acaparări, s. f. Acțiunea de a acapara.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu acaparare
pergheluíre s.f. (înv.) 1. (despre cercuri, circumferințe) descriere, desenare, trasare. 2. construire în formă de arcadă sau de semicerc. Vezi definitia »
IMPACTÁRE s. f. (med.) menținere în contact a două suprafețe, a două fragmente de oase fracturate. (după fr. impactation) Vezi definitia »
TERMITA'RE, verb, s.f. Acțiunea distrugatoare a diverselor grupări locale, mai ales la sate , dupa 1990 asupra bunurilor ce au aparținut colectivității sau celor expropiați de regimul comunist. Termitarea rezultă în ruinarea sau distrugerea completă a conacelor, grajdurilor, serelor, garajelor, stâlpilor de electricitate, canalelor de irigație, dalajului, etc. Termen pejorativ propus de Bogdan Popescu (1997) in presa românească din străinătate, preluat sporadic in cea din țara. Vezi definitia »
RETRADÚCERE, retraduceri, s. f. Acțiunea de a se retraduce și rezultatul ei. – V. retraduce. Vezi definitia »
RECALIBRÁRE, recalibrări, s. f. Acțiunea de a recalibra și rezultatul ei; operație prin care se realizează cu precizie piese identice și care se pot schimba între ele, dar cu dimensiuni diferite de cele obținute la calibrarea inițială. – V. recalibra. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z