Definita cuvantului bun
BUN2, buni, s. m. Bunic. – Din bun4.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu bun
Un blog (prescurtat de la web log) este o publicație web ce conține articole periodice, ce au de obicei caracter personal (asemenea unui jurnal), fiind afișate în ordine cronologică inversă. Dacă la început weblogurile erau actualizate manual, cu timpul au apărut unelte care să automatizeze acest proces, făcând acest gen de publicații accesibile publicului larg. Utilizarea unui astfel de software bazat pe navigator este acum un aspect obișnuit al blogging-ului. Scopul blogurilor variază foarte mult, de la jurnale personale la arme ale campaniilor politice, ale programelor media sau ale diferitelor companii. De asemenea, ele variază și în funcție de autor – de la unul singur la o comunitate întreagă. Blogurile pot constitui, de asemenea, o sursă importantă de câștig. Multe webloguri permit vizitatorilor să lase comentarii publice, creând astfel o comunitate de cititori centrată în jurul blogului; altele nu sunt interactive. Totalitatea weblogurilor și a autorilor de bloguri a fost denumită blogosferă. (vezi blogosfera românească, blogosfera moldovenească) Vezi definitia »
un fel de pizda , in limbaj mai nasparliu , folosit de tigani de aici expresia :„ti-o trag la gramadau” un fel de gramadauu cartitei , a nu se confunda cu anus , pt care exista expresia „ochiul maro” sau „bancomatul de caca” Vezi definitia »
a bea tutun expr. a fuma. Vezi definitia »
prerăstrăbún, prerăstrăbúni, s.m. (înv.) părinte sau înaintaș al răstrăbunicii, considerat în raport cu răstrănepoții acestora. Vezi definitia »
un coate goale, ce sa mai... Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z