Definita cuvantului înrelațiidebunăziua
în relații de bună ziua expr. (d. oameni) care se cunosc atât cât să se salute reciproc; care nu sunt în relații apropiate.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu înrelațiidebunăziua
EVOLUÁ, evoluez, vb. I. Intranz. 1. A trece printr-o serie de transformări, prin diferite faze progresive, spre o treaptă superioară; a se dezvolta; a se transforma. ♦ A-și urma cursul; a se desfășura. Boala evoluează normal. ♦ (Sport) A susține un meci; a juca. 2. A se deplasa cu mișcări largi (circulare). [Pr.: -lu-a] – Din fr. évoluer. Vezi definitia »
doua pers se combina iseamna sex sex-dragoste a se combina a aduce o viata pe lume a isi arata fata sani si pula mare ca si mn! Vezi definitia »
DEZAVUÁ vb. tr. 1. a dezaproba, a condamna spusele sau faptele cuiva. 2. a refuza să recunoască ceva; a renega. (< fr. désavouer) Vezi definitia »
TAMÁNDUA s. m. animal nocturn, arboricol sau tericol, cu coada prehensilă, din America de Sud, care se hrănește cu furnici și termite; furnicar american. (< fr. tamandua) Vezi definitia »
SUBEVALUÁ, subevaluéz, vb. I. Tranz. și refl. A (se) subestima. [Pr.: -lu-a] – Sub1- + evalua (după fr. sous-évaluer). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z