Definita cuvantului dolar
DOLAR birlic, iarbă, Lincoln, parai, verdeață, verzi, verzișor, verzitură, zarzavat.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu dolar
DELEGATÁR, -Ă, delegatari, -e, adj., s. m. și f. (Persoană) care deleagă, (persoană) care dă o delegație. – Din fr. délégataire. Vezi definitia »
RETIÁR, retiari, s. m. Gladiator roman înarmat cu un trident, un pumnal și o plasă în care încerca să-l prindă pe adversarul său. [Pr.: -ti-ar] – Din lat. retiarius, fr. rétiaire. Vezi definitia »
ALIMENTÁR, -Ă, alimentari, -e, adj. De alimente, privitor la alimente. ◊ Industrie alimentară = industrie care transformă materiile prime de origine animală și vegetală în produse necesare hranei. ◊ Pensie alimentară = sumă de bani necesară întreținerii unei persoane pe care cineva o plătește, lunar, în temeiul unei obligații stabilite prin lege sau prin hotărâre judecătorească; pensie de întreținere. ♦ (Substantivat, f.) Băcănie. – Din fr. alimentaire, lat. alimentarius. Vezi definitia »
SCUAR s. n. mică grădină în mijlocul unei piețe publice sau la o răspântie de străzi. ◊ (p. ext.) zonă verde care separă cele două sensuri de circulație ale unei autostrăzi. (< fr. square) Vezi definitia »
INTERFIBRILÁR, -Ă adj. care are loc în interiorul țesutului fibrilar. (< fr. interfibrillaire) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z